Yeni rəqəmsal platformada qeydiyyatdan keçməzdən əvvəl istifadəçi məlumatlarının qorunması ilə bağlı qaydaları öyrənmək istəyirəm. Qeydiyyat formasında tələb olunan məlumatların həqiqətən zəruri olub-olmaması, məxfilik siyasətinin aydın və başadüşülən yazılması, məlumatların hansı məqsədlə istifadə edilməsi və hesab bağlandıqdan sonra onların necə idarə olunması mənim üçün vacibdir. Bu məsələləri əvvəlcədən yoxlamağın ən yaxşı yolu nədir?
4 Views

Son vaxtlar internetdə platforma seçərkən dizayndan daha çox funksionallığa fikir verirəm. Əvvəllər gözəl görünən səhifələr mənə daha maraqlı gəlirdi, amma bir müddət istifadə etdikdən sonra başa düşdüm ki, əsas məsələ başqa yerdədir. İstifadə zamanı hər şey rahat tapılmalıdır. Azərbaycan auditoriyası üçün müxtəlif rəqəmsal səhifələri nəzərdən keçirən zaman ünvanına da baxmaq olar. Mənim üçün burada əsas diqqət çəkən məqam mobil naviqasiyanın sadə olmasıdır. Əsas bölmələr bir-birindən aydın ayrılır və telefondan istifadə edərkən istiqaməti itirmək çətin deyil. Məncə, yaxşı platforma istifadəçini daim düşünməyə məcbur etməməlidir. Nə qədər az vaxt “bu düymə hara aparır?” sualına gedirsə, bir o qədər yaxşıdır. :) Bir dəfə o qədər qarışıq sayt görmüşdüm ki, sanki internet yox, labirintə daxil olmuşdum. İndi belə səhifələri görən kimi çıxıram. Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar da yerli istifadəçi üçün rahatlıq yaradır. Buna görə yeni bir rəqəmsal alternativ axtaranlar bu variantı da digər səhifələrlə birlikdə müqayisə edə bilərlər. Məncə, son qərarı isə mütləq öz istifadə təcrübəsinə əsasən vermək lazımdır.